En uskreven regel

Der er mange fordel ved at bo i hus – specielt hvis man har børn. Men der er så sandelig også mange ulemper. Jeg vil ikke begynde at remse alle fordele og ulemper op nu – det er der ikke så meget tid til – og så er jeg altså heller ikke vild med at skrive indlæg, der er meget lange. Men en ting som jeg gerne vil nævne i dette indlæg er, hvor nemt det var at bo i lejlighed og ikke tænke over, hvor meget affald man skulle af med. Lige nu har vi en lille container, der skal have plads til dagrenovationen for en HEL måned!! Håber I kan fornemme, at det slet ikke er tilstrækkelig nok for vores familie. Vi har stort set hver uge mere dagrenovation at kommer af med end der er plads til. Det er mega irriterende, da man skal betale for at komme af med det, men der er vist noget om en uskreven regel..

Vores venner som har boet i hus i mange år efterhånden, har fortalt os, at man blot skal lægge nogle dåser sodavand eller en flaske vin ved skraldet, hvis man har mere end det der fylder én container op. De de i sin tid flyttede i hus og første gang havde for meget affald, stillede de en ekstra sæk med affald ved containeren i håb om at de havde med nogle skraldemænd at gøre, som ville tage sækken med. Det gad de selvfølgelig ikke! Ugen efter stod de i samme situation med en halv plastiksæk ekstra affald. Denne gang stillede de fire dåsesodavand ved siden af, for at se om de denne gang ville gøre dem den tjeneste, at tage sækken med. Til deres glæde var det hele inkl. dåserne taget med den dag. Siden har de gjort på samme måde hver gang de havde en ekstra sæk.

Det er meget rart at vide at man kan det. Men gad vide om det en udskreven regel for skraldemænd landet over følger?  Er der nogen af jer læsere, der ved noget om det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *