Undgå dyre forsikringssager og køb et bil kamera

bil-kamera-dvr-fullhd-1080p-27-skaerm-g-sensor-motion-detectionFor tre dage siden modtog jeg så endelig det bil kamera jeg havde bestilt over nettet og som jeg længe havde glædet mig til at modtage. Baggrunden for købet af mit bil kamera skyldes ikke fordi jeg er en særlig stor bilentusiast som elsker at optage min kørsel eller optage ulovlige bil ræs som jeg drømmer at være med i som man ser i de store Hollywood blockbustere. 

Nej købet af mit bil kamera var af en noget mere pragmatisk og kedelig årsag, da jeg her i ferien skal på en lille ferie sammen med nogle venner hvor vi har tænkt os at bruge min egen bil til at køre derhen med. Derfor ville jeg for en sikkerheds skyld gerne købe et bil kamera inden vi tog af sted, så hvis der uheldigvis skulle opstå nogle biluheld eller en færdselsulykke og jeg var uden skyld i ulykken, kunne bevise dette med mit bil kamera som ville påvise min uskyld, og dermed spare mig og mine venner en masse tid og penge på forskellige forsikringstager og bøder. Derfor var jeg helt ekstatisk da jeg så endelig modtog mit bil kamera her for tre dage siden, da jeg og mine venner rejser om små to dage, og derfor er glad for at jeg nu endelig kan videodokumentere eventuelle uheld og færdselsulykker.

K6000 et kamera i absolut fineste kvalitet

Inden jeg foretog mit køb brugte jeg meget tid på at kigge på forskellige bil kameraer for at finde ud af hvilket bil kamera passede bedst til mine behov og ønsker. Jeg fandt frem til at jeg gerne ville købe et bil kamera som hed K6000 som havde en opløsning på 1920*1080 pixel, FullHD 1080p. Hvilket kort sagt betyder at det er et kamera som optager film i absolut højeste klasse. Jeg ville gerne have et kamera i absolut fineste kvalitet, da det meget gerne skulle kunne optage min kørsel, således at der ikke kunne være tvivl om det man så på kameraet. Derudover havde bil kameraet også en vidvinkel linse på 140 grader, understøttelse af loop optagelser, motion dectection, G-sensor, og tidsstempling af film.

Derfor vil jeg varmt anbefale andre folk der kører meget i deres hverdag af anskaffe sig et bil kamera da de i tilfælde af færdselsuheld som de ikke har nogen skyld, ville let kunne påvise dette med videodokumentation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *