Stregkodescanner – hvilken skal jeg vælge?

stregkoder

Ja, så blev det tid til endnu et indlæg. Denne gang har jeg dog et spørgsmål til Jer, kære læsere.

Som overskriften så fint siger, så skal jeg have skaffet mig en stregkodescanner. Jeg har ikke den store forstand på området, og jeg er i øvrigt heller ikke den store IT haj, hvorfor det helst gerne skal være så enkelt og nemt som overhovedet muligt.

Jeg er ved at starte en forretning op, som sælger lidt tøj, bolig nips og lign. Jeg skal naturligvis have en stregkodescanner i forbindelse med kasseapparatet, men i og med at der også er et lille lager bag butikken, har jeg været lidt i tvivl om, hvorvidt jeg også skulle have en stregkodescanner dertil. Eller er det ganske enkelt unødvendigt, når der ikke er tale om en kæmpe lagerhal? Eller kan jeg faktisk bruge bare én stregkodescanner til både kassebetjening og til mit lager? Jeg er virkelig på bar bund, som I nok kan høre.

Der er både stregkodescannere med kabel, stregkodescannere der er trådløse, og så er der vist også nogle med Bluetooth, som kan kobles til mobilen? Det lyder da ret smart.

Jeg ville i hvert fald blive meget glad, hvis der sad nogen derude, som kunne give et godt råd eller to. Jeg har i øvrigt kigget lidt på denne side, som ser ud til at have et fint udvalg. Er der nogle der, som I vil kunne anbefale mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *