Spørgsmål om almindelige lysstofrør vs. LED

For et par måneder siden flyttede vi til nye kontorlokaler med arbejdspladsen, og den eneste lyskilde vi har i de nye lokaler er lysstofrør, som jeg ellers aldrig før rigtigt har været i berøring med. Nu er der så sket det, at da jeg mødte ind i morges, opdagede jeg, at to af lysstofrørene i vores reception er gået ud, og det giver ikke ligefrem det bedste førstehåndsindtryk, når der kommer kunder ind på kontoret, og vores receptionist skal naturligvis også kunne se, hvad hun laver, så derfor sidder jeg lige nu og kigger på lysstofrør på nettet.

Jeg har som sagt ikke ret meget forstand på lysstofrør, men jeg tror, at jeg er kommet frem til, hvilke jeg skal købe. Jeg har tænkt mig at købe LED lysstofrør, fordi lamperne er placeret helt oppe i loftet, hvilket det gør det ret besværligt at skifte dem, når de går ud, og så tænker jeg, at hvis man køber LED lysstofrør, så går der rigtig mange år, før de går ud igen, og så har jeg også læst mig frem til, at de er langt billigere i drift end almindelige lysstofrør, men her kommer mit spørgsmål så: Hvis jeg udskifter de to almindelige lysstofrør, som er gået ud, med LED lysstofrør, vil man så kunne se en farveforskel i lyset i forhold til de andre lysstofrør, vi har siddende, som ikke er LED?

lysstofrør

Jeg ved nemlig, at det før i tiden var sådan, at LED lyskilderne ikke ligefrem gav det bedste lys, men det har jeg hørt, at de skulle være kommet efter nu. Spørgsmålet er bare, om de giver det samme lys, som de almindelige lysstofrør?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *