Sæt dig ind i selskabsretten

Der er mange ting, man skal tage højde for, når man har planer om at stifte et selskab. Noget af det vigtigste er at sætte sig ind i selskabsretten så tidligt i processen som muligt, da man ellers kan komme til at lave fejl, der kan have fatale konsekvenser for virksomhedens eksistens.

Når man har truffet beslutningen om, at man vil starte et selskab, skal man derefter beslutte sig for, hvilken virksomhedsform selskabet skal oprettes i. Det kan eksempelvis være en personlig virksomhed, også kaldet en enkeltmandsvirksomhed, eller det kan være et I/S, ApS, A/S eller nogle af de mange andre virksomhedsformer, der findes. Her er det ligeledes vigtigt at have selskabsretten in mente.

selskabsret københavn

Har man svært ved at forstå selskabsretten, kan man med fordel kontakte en advokat for juridisk rådgivning i forbindelse med stiftelsen af virksomheden. Det er meget vigtigt, at man overholde alle regler og love, når man er virksomhedsejer.

Hvis du er interesseret i at læse om stiftelsen af en virksomhed, eller ønsker du at læse om selskabsret, så kan du klikke her, eller du kan kontakte din lokale advokat for råd og vejledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *