Sådan forbedrede botox min hverdag

1080072_90703135Jeg har i snart ligeså mange år jeg kan huske haft problemer med sved, og nu tænker du sikkert at alle kan da blive irriteret over at svede i tide og utide da det ikke er særligt lækkert. Dog har mine svedproblemer været særlig hårde, da jeg har før i tiden har svedet helt usædvanligt meget. Jeg gik derfor på et tidspunkt hen til min læge for at fastlægge hvad der var galt med mig, det viste sig så faktisk at jeg havde hyperhidrosis som er en sygdom der gør at man sveder ekstremt meget, det er dog forskelligt fra person til person hvor på kroppen man sveder.

Botox er ikke kun til rynker

Dette resulterede i at jeg valgte at gå til en kirurg som kunne behandle mig ved indsprøjte botox under mine arme (som var der jeg havde mine problemer). Botox som mange sikkert forbinder med de kendtes ansigtsbehandlinger når de skal have udglattet rynker, kan faktisk også bruges til afhjælpning af svedproblemer. Dette var en af de bedste beslutninger i mit liv, da jeg efter botox behandlingen nu ikke har problemer med sved, og ikke længere skal gå med masser af trøjer for at skjule min sved som drypper igennem. Derfor kan jeg varmt anbefale andre der har svedproblemer at få sig en botox behandling, jeg ved i hvert fald at jeg om et halvt igen skal have en botox behandling for at holde virkningen ved lige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *