Optimer dine pokerevner med en stak poker bøger

Poker er et spil som jeg i de seneste år er blevet mere og mere optaget af, det hele startet som for mange i min generation i de seneste 10-15 år hvor pokerbølgen har taget verdenen med storm, så det stort set er folk fra alle slags samfundslag der spiller det til tider ædle men i højere grad forræderiske spil.

Jeg må da også indrømme at filmen ”Rounders” med Matt Damon, Edward Norton, og John Malkovich i hovedrollerne også bidrog til min inspiration for at ville spille poker, selvom filmen måske viste en lidt mere dyster side af spillet og afhængigheden deraf, men jeg tror så længe jeg ikke spiller poker med en russisk gangster som jeg skylder 30.000 dollars, så er jeg vidst umiddelbart ikke i nogen overhængende fare.

Rounders pic 3

Malkovich i sit es (no pun intended)

Optimerede mit spil med poker bøger

For mig startede det ellers meget uskyldigt med at spille poker med mine venner om søndagen, hvor vi bare spillet for sjov, og hvor det kun handlede om at vinde så mange poker chips som muligt. Herefter begyndte jeg at bevæge ud på nettet og spille mere og mere, hvorefter jeg besluttede mig for at jeg gerne ville være lidt mere skarp til spillet, derfor valgte jeg at købe nogle poker bøger for at optimere mit spil. Da jeg gerne kunne tænke mig at nå langt i en af de større internetturneringer, dog var det min tanke kun at tilmelde mig en stor turnering en gang om måneden, da jeg ikke vil bruge for mange penge på at tilmelde mig diverse turneringer.

Efter at have studeret poker bøgerne intenst i en måneds tid, kunne jeg virkelig se en mærkbar effekt på mit spil, jeg nået stille og roligt længere og længere i de tilmeldte turneringer og jeg begyndte også vinde nogle mindre pengebeløb. Derfor kan jeg varmt anbefale andre nybegyndere eller pokerinteresseret i at købe en eller flere poker bøger for at optimere deres spil, og skrabe nogle flere poker chips sammen til deres formue. Dog håber jeg at en dag at blive så god at jeg kan tilmelde mig World Series of Poker og vinde en af de helt store præmiesummer, dog skal jeg nok have samlet mig lidt mere erfaring, og læse lidt mere i mine poker bøger, før jeg tør at tage chancen og tage til Las Vegas for at spille med om verdensmesterskabet i poker.

Hvis du gerne vil have nogle gode gratis råd til hvordan du selv kan forbedre dit pokerspil så kan du læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *