Nem, lækker og sund frokost

Næsten alle kender eller har prøvet at sidde i frokostpausen og kigge på sin hjemmelavede madpakke og tænkte ”åh nej ikke nu igen! Bare jeg havde tid til at lave en lækker og sund frokost”. Det behøver dog ikke være så besværligt, da man nemt kan tilmelde sig en frokostordning. På den måde kan man billigt og nemt få en sund frokost.

Man kan første dag prøve en gratis frokost hos frokost.dk, for at se om det er noget for firmaet. Der er mulighed for at få en skræddersyet frokost, så den passer til ens behov. Man kan nemt skifte mellem 40 forskellige kvalitetskøkkener med en uges varsel, så der er mulighed for en sund og fleksibel frokostordning, som passer til ens ønsker. Man skal minimum være 10 personer, for at kunne tilmelde sig frokostordningen, og for at få en gratis første frokost, skal man allerede være tilmeldt en frokostordning andetsteds.

En frokostordning er en god måde at få en lækker, nærende og sund frokost, som hjælper en igennem arbejdsdagen. Frokost.dk leverer 99 % af deres ordre til tiden og hvis de kommer for sent, er leveringen gratis. Der er mulighed for at downloade en App, så det bliver nemt for en at holde styr på sin frokostordning. Hvis det ikke er sagen, har man dog også mulighed for at kontakte deres serviceteam på daglig basis, som altid er klar på at hjælpe. I får ved en frokostordning tildelt en fast kontaktperson, så kvalitet og serviceniveau altid er i top. Det er muligt at få en sund frokost i mange af Danmarks største byer – eksempelvis i København, Århus, Herning eller Horsens. Man kan læse meget mere om end muligheder for en sund frokost inde på Frokost.dk eller ringe på 39 20 97 00.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *