Mangler du likviditet, så kan du bruge din bil som pant

Hvis du har brug for lidt ekstra likviditet i budgettet, så kan du nemt og hurtigt tage benytte din bil som pant. Når du bruger din bil som pant, så ”sælger” du din bil for at leje den tilbage, hvilket vil sige, du beholder brugsretten over bilen. Det er muligt at sætte sin bil som pant med firmaet Pant i biler. Du starter med at få en gratis vurdering af bilen ved at indsende en ansøgning på deres hjemmeside. En bil ekspert foretager en gratis vurdering, og herefter modtager du et forhåndstilbud.

Før du modtager det officielle tilbud for din bil som pant, skal du forbi deres kontor i enten Skovlunde eller Kolding. De kan maksimalt give dig 50 % af bilens værdi.

Hvilke krav er det til mig

Før du kan benytte din bil som pant, er det visse krav, som du skal leve op til. For det første skal du være fyldt 25 år, og bilen skal minimum have en værdi af 50.000 kroner. Derudover må der ikke være gæld i bilen, samt bilen skal nysynes og forsikres af Pant i Biler. Når bilen lejen tilbage til dig, sker det ud fra en markedspris på billeje – eksempelvis lejes en bil med 50.000 i værdi ud for ca. 50 kr. pr. dag.

Man skal ydermere ved tilbagekøb betale for omkostninger for omregistrering, syn, forsikring og vægtafgift.

De 5 trin til din bil som pant

Det er nemt og overskueligt at benytte sin bil som pant, man skal bare følge de 5 trin, som er inde på deres hjemmeside.

Trin 1: Ansøgning
Her sender du en ansøgning, og de finder ud af, hvad din kontante betaling kan blive.

Trin 2: Vurdering
Pant i Biler vurderer din bil, og sender et udbetalingstilbud til dig.

Trin 3: Udbetaling
Pant i Biler laver en kontakt, som skal skrives under. Herefter overfører de penge til din konto.

Trin 4: Leje af bil
Her skal du leje din tilbage, så du beholder brugsretten over bilen

Trin 5: Returnering
Du betaler det aftalte kontantbeløb tilbage, og bilen overdrages til dig igen.

Hvis du har lyst til at vide mere om hvordan, du kan benytte din bil som pant, så kan du læse mere på Pant i Bilers hjemmeside. Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *