Lær at formidle din viden med et kursus i effektiv videndeling

huske kursusDa jeg arbejder som HR medarbejder i en af de største kommunikationsvirksomheder i Danmark har jeg altid forrygende travlt på arbejdet, hvor der ikke er meget tid der må spildes. Og da jeg som et led i mit arbejde er den der sørger for at oplære praktikanter og nye medarbejdere i det arbejde de skal lave i vores HR afdeling, er det derfor vigtigt at jeg lærer dem det hurtigt og rigtigt uden at bruge alt for megen tid på denne oplæring, da jeg ellers selv kommer bagud med mine andre arbejdsopgaver, samtidig med at hvis de nye medarbejdere ikke lærer det jeg lærer dem, kommer de også bagud med deres egne arbejdsopgaver, hvilket i sidste ende går ud over effektiviteten, arbejdsmoralen, og virksomhedens omsætning.

Ikke nok med faglig viden

For at imødekomme sådanne situationer besluttede min chef sig for at jeg skulle sendes på et kursus i effektiv videndeling. Så jeg kunne blive effektiv og bedre til at lære fra mig, da det ikke altid er nok at have en solid faglig viden når man skal lære fra sig. Derfor blev jeg sendt på et kursus i effektiv videndeling, for at få lært nogle vigtige værktøjer til at blive god og effektiv til at formidle min viden således at jeg ikke brugte for lang tid på at lære fra mig.

Dette kursus i effektiv videndeling kan jeg kun anbefale andre der skal lære fra sig eller på nogen måde formidle deres viden til andre at deltage i, da jeg i dag er blevet super dygtigt til at oplære nye medarbejdere og praktikanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *