Lad låsesmeden komme dig til undsætning

Hej alle kære læsere!

I dag er det tid til endnu et nyt indlæg, og jeg har en hel masse gerne, som jeg virkelig gerne ville fortælle Jer. Men det har jeg desværre ikke lige tid til for tiden, og jeg vil jo ej heller bombe Jer med for mange og for lange indlæg her på bloggen. Så I får lige et hurtigt et her, hvor jeg både har virkelig godt nyt, virkelig dårlig nyt samt et par vigtige råd til Jer. Men skulle I have lyst til at høre mere om de ting, som dagens indlæg vil omhandle, så skriver I bare lige en kommentar til indlægget her, og så lover jeg Jer, at jeg vil gøre mit bedste for at følge op det. Er det en aftale? Super!

Vi tager lige historien omvendt, så vi slutter med den gode og positive nyhed til sidst. Jeg kom hjem til min lejlighed efter at have været bortrejst en uges tid, og jeg havde simpelthen været så heldig (ironi kan forekomme), at jeg havde haft en indbrudstyv på besøg. For at være ærlig var det virkelig, virkelig træls, da jeg udover at komme hjem til et rodet hjem, hvor mere eller mindre alt var blevet rodet igennem. Jeg fik stjålet et par smykker, som jeg havde arvet fra min farmor, hvilket jeg er virkelig ked af. De er jo ikke til at erstatte. Derudover fik jeg også stjålet et par designstole, som jeg heldigvis kan få erstattet.

Efterfølgende fik jeg ringet til en låsesmed, som skulle hjælpe mig med at få udskiftet den lås, som indbrudstyven havde smadret.

Tyverisikring – Lad låsesmeden hjælpe dig til et mere sikkert hjem
Låsesmeden som jeg fik fat i, var yderst kompetent, og fik rådgivet mig den en rigtig god løsning med mine nye låse. Derudover rådgav han mig også i generel tyverisikring af hjemmet, og anbefalede mig at tage et kig på denne hjemmeside. Her kan du for det første teste dit hus’ sikkerhed eller mangel på samme, hvorefter den vil give dig en række anbefalinger, som kan hjælpe dig med at få tyverisikret dit hjem bedst muligt. Derudover finder du også en række tips og vejledninger til sikring af diverse ting i dit hjem såsom vinduer, døre, låse mm. Hvis du ikke som jeg bor i hus men derimod lejlighed, så vil du også kunne finde tips og råd der. Hjemmesiden er en del af en kampagne udviklet at Det Kriminal Præventive Råd, så du skal ikke være bange for, at de vil sælge dig noget.

Den gode nyhed må I desværre have til gode til en anden gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *