Køb dine downlights og lamper på nettet

Hej alle så er det blevet tid til endnu et blogindlæg fra min side af…

I dag skal jeg fortælle om mine seneste strabadser vedrørende min flytning til min nye lejelighed.

Da jeg for et stykke tid siden flyttede ind i min nye bolig i Ballerup var det sandelig mange ting jeg skulle købe for at møblere min nye smukke lejelighed. Da jeg slet ikke ville tage nogle af mine gamle møbler med fra mit værelse i mine forældres hus, da jeg også gerne ville besøge dem en gang imellem og derfor ville det være meget rart at man har et værelse man lige kan sidde og slappe af eller sove i, hvis man ikke lige orker at tage den lange vej fra Roskilde som jo er der hvor mine forældre bor, til min nye lejelighed i Ballerup.

Tom lejelighed

Derfor var min lejelighed fuldstændig tom hvad angår møbler, hårde hvidevarer, tallerkener, glas, bestik, seng, og downlights lamper, det eneste jeg havde sørgede for at tage med fra mit gamle værelse, var således kun mine bøger og tøj, derfor skulle jeg ikke bruge de store kræfter på at bære en hel masse flyttekasser op og ned af en masse trapper, og køre frem og tilbage fra Roskilde til Ballerup.

Hvilket selvfølgelig er meget rart når man tænker på hvor meget besvær jeg kunne have fået med at flytte min kingsize seng fra mit gamle værelse til min nye lejelighed, dog undgik jeg ikke helt at skulle bære en masse ting, da jeg jo stadigvæk skulle købe en masse nye møbler til lejeligheden.

10463

En dag i IKEA…

Derfor brugte jeg og mine flinke venner en hel dag, i IKEA på at kigge, finde og slæbe en ny seng, spisebord, køkkenbord, seks stole, tallerkener, glas, bestik og et nyt tæppe hen til min dejlige lejelighed i Ballerup. Heldigvis var lejeligheden jeg lejede inkluderet med et køleskab og vaskemaskine, hvilket er et held, for jeg tør ikke tænke på hvor hårdt det ville havde været at skulle slæbe et tungt køleskab op til fjerde sal som er det hvor min lejelighed er placeret.

Efter jeg og mine venner havde slæbet alle de store møbler, glas, bestik, og glas kunne jeg hurtigt se at jeg stadig manglede noget af det vigtigste en lejelighed bør indeholde, nemlig lamper, downlights og lys! Jeg kunne jo ikke leve i en lejelighed hvor jeg efter mørkets frembrud ikke kunne se hvad jeg skulle foretage mig, og eftersom jeg og mine venner var utrolig trætte efter alt det vi havde båret op til min lejelighed, besluttede jeg mig for at gå på nettet og købe mine lamper og downlights. Jeg fandt hurtigt en helt igennem perfekt hjemmeside som solgte lamper og downlights til alle ønsker og behov, og i første omgang kunne jeg ikke rigtigt beslutte mig for hvilke downlights og lamper jeg skulle købe, da udvalget simpelthen var så stort. Dog besluttede jeg mig for at købe et par lamper og en downlight, og efter kun fire dage fik jeg min pakke leveret på posthuset. I dag mangler jeg slet ikke noget i min lejelighed og jeg er glad for at endelig at have fuldt ud overstået min flytning.

Hvis du har en sjov, mærkelig, underlig, kedelig eller fantastisk historie om din egen flytning så må du endelig gerne skrive en kommentar eller to for at give dit besyv med.

Det var alt for mig for denne gang, men vi ses jo nok meget snart igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *