Indisk restaurant i Valby

I dag vil jeg gerne fortælle jer noget, som I ikke ved om mig. Jeg er vild med indisk mad, og jeg spiser jævnligt på min foretrukne indiske restaurant, som heldigvis også bringer mad ud, hvilket jeg også har benyttet mig af et par gange.

For nogle år siden var jeg på rundrejse i Indien, og det var her, jeg for alvor fik øjnene op for det indiske køkken, og da jeg kom hjem til Danmark igen, begyndte jeg faktisk hurtigt at savne den meget krydrede indiske mad.

Der var det så, at jeg heldigvis fik øjnene op for Punjab, som er en indisk restaurant i  Valby, hvor man kan få udsøgt indisk mad. Jeg er især helt vild med deres chicken tandoori og samosaer. Det kunne faktisk være, at jeg skulle bestille noget mad derfra i aften.

indisk restaurant
Det er i hvert fald en rigtig udsøgt indisk restaurant, og du kan som sagt både bestille takeaway og spise på restauranten. Det er en oplevelse værd!

Så lærte I også lidt om mig i dag. Kender I nogle indiske restauranter i Københavnsområdet, I kan anbefale?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *