Flere ser plastikkirurgi som en mulighed for at ændre sit udseende

Plastikoperationer er ikke længere tabubelagt, en gallup undersøgelse viser at hver 6 har overvejet muligheden for plastikkirurgi. Det er især kvinderne der går med overvejelserne, men også hos mændene har interessen steget væsentligt under de senere år. Selv om der er en del mere tysch tysch hos mændene vedr. plastikkirurgi, så er det slet ikke længere tabu at få foretaget et kirurgisk indgreb.

Den større accept af plastikkirurgi kan ses på antallet af operationer. I løbet af bare de seneste 10 år er antallet at indgreb steget med 100 %, til i dag hvor der udføres ca.20.000 operationer om året.

plastikkirurgi

Billig plastikkirurgi

En af årsagerne til det øgede antal plastikoperationer er at det er blevet langt nemmere og billigere at få forskønnet sin krop. Teknologien har udviklet sig sammen med bedre operationstekniker, der samlet set betyder at der er langt færre bivirkninger ved operationerne, samt at det levner plads til kirurgerne til at foretage flere operationer.

Prisens betydning for plastikkirurgi har også en væsentlige andel i den stigning der har sket inden for de seneste 10 år. I dag kan du få en brystforstørrelse til omkring 30.000 kr., en fedt sugning til straks under de 20.000 kr. Det er ikke længere priserne der holder folk fra at få foretaget plastikkirurgi.

Næseoperationer og elskovshåndtag

Hvor mændene tidligere udgjorde 10% af alle der fik foretaget plastikkirurgi, udgør de i dag ca 20%. Typsik får manden foretaget næse operationer og fjernet elskovshåndtag. Men det populæreste er at få fjernet høngende øjenlåg og poserne under øjnene. Det er typisk forretningsfolk der skal fremstå præsentabelt, se friske og alerte ud. Men i mange af tilfældene er det faktisk konen der har sendt ham til klinikken for at få fjernet poserne under øjnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *