Er større bryster fremtiden?

BrysterHej alle i de seneste år har jeg kraftigt overvejet at få lavet mine bryster større, da jeg i lang tid har været utilfreds med størrelsen på mine bryster. Derfor har jeg skrevet denne blog for at finde ud af hvorfor vi kvinder i stigende grad får lavet større bryster og se lidt på vores skønhedsidealer gennem tiden.

I de seneste år har det været en kraftig stigning af kvinder som har fået lavet deres bryster større.  I 2012 beregnede Landspatientregistret og Sygesikringsregistret at der i de seneste 10 år var antallet af brystforstørrende operationer steget med 2000 procent.

Det er blevet mere socialt accepteret at få lavet større bryster

Dette indikerer at det i højere grad er blevet socialt accepteret at få lavet større bryster, og dermed er der ikke så meget tabu omkring at få lavet større bryster. Dette viser dog også at vi i dag lever i en tid hvor udseende spiller en vigtigt rolle og hvor vi har bestemt os for et snævert kropsideal. Mange forbinder nemlig større bryster med øget kvindelighed, og små bryster som noget ukvindeligt og drenget.

Der kan være mange årsager som forklarer vores fascination af store bryster her i vesten, dette kan blandt andet skyldes at vi i dag er blevet meget mere selvbevidste omkring vores krop, og vi derfor er blevet mere tilbøjelige til at få lavet plastikkirurgiske indgreb for at leve op til et bestem kropsideal.

De populære år med små bryster som idealet

Dog har der i løbet historien været en lidt skiftende holdning til skønhedsidealet for størrelsen af kvinders bryster. Fx var det i 1960’erne var små bryster anset som meget attraktivt hvilket i høj grad skyldtes mode ikonet Twiggy som havde små bryster. Og i 1920’erne var små bryster også skønhedsidealet, hvor kvinder i stor stil bar korsetter som gjorde deres bryster flade, dette var især populært i USA i 1920’erne under charleston perioden.

I dag bliver store bryster så igen anset for anset for skønhedsidealet, og derfor vælger mange kvinder i dag at få større bryster, da de ikke er tilfredse med størrelsen på deres bryster. Derfor bliver det spændende at se om større bryster også er populært i fremtiden.

P-piller kan give dig større bryster

Der er endda blevet skabt nogle sjove myter omkring hvordan man som kvinde kan få større bryster. Nogle af disse myter går blandet andet ud på at man skal spise meget chokolade og drikke mere mælk.  Der findes endda cremeprodukter som påstår at de kan hjælpe en med at få større bryster. Dog er der faktisk nogle metoder kvinder kan anvende for at få større bryster fx indeholder p-piller et højt indhold af østrogen, som kan få dine bryster til at blive større. Hvis du gerne vil vide hvilke metoder du kan anvende for at få dine bryster større kan du klikke her.

Dog vil jeg meget gerne høre jeres mening omkring hvad i syntes der er idealet for størrelsen på kvinders bryster, skriv derfor gerne en kommentar med din mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *