En industriport med god sikkerhed

På arbejdet forleden ødelagde jeg en industriport, eller det troede jeg i hvert fald, at jeg gjorde. Jeg arbejder i et supermarked hver eneste lørdag og søndag morgen. Her gør jeg rent.

Langt den største del af mit job går ud på at få gjort gulvet ret. Selve kundeområdet og baglokalet i supermarkedet er adskilt af en industriport, eller sådan en port, som der kun er i butikker og sådan noget, i hvert fald. Det er ikke sådan en hjemmeport. Jeg har koden til porten, så jeg problemfrit kan gå ud og få fat i de redskaber, som jeg bruger til rengøring – Herunder også det store skrummel af en gulvvaskemaskine.

Maskinen til at vaske gulvet, dette er efter at gulvene er fejet og moppet, er stor og altså ret svær at dreje rundt på. Normal går det sagtens, men forleden gik det så galt. Jeg var færdig på jobbet, og jeg trængte i den grad til at komme hjem og sove videre – Som sagt arbejder jeg hver eneste lørdag og søndag morgen, og det er altså fra kl. 06:00.

Da jeg skulle forbi industriporten og ud på lageret, påkørte jeg ved et uheld porten. Det fik porten til at sætte sig fast. De arbejdende i butikken blev stiktossede på mig, nu kunne de jo ikke køre varer ud fra deres lager. Det var noget så pinligt.

Jeg gik slukøret hjem, og var sikker på, at jeg nu enten skulle fyres eller erstatte industriporten, men det viste sig, at den slet ikke var gået i stykker! Det var blot en meget effektiv sikkerhedsfunktion, så da der kom en medarbejder til supermarkedet med en anden slags kode, virkede industriporten fuldstændigt upåklageligt! Det var godt nok heldigt.

industriporte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *