En advokat i Århus kan hjælpe med alt inden for familieret

En advokat i Århus er den nemmeste løsning, hvis du er bosat i nærheden af Århus og har behov for juridisk bistand. Det kan være assistance i forbindelse med bl.a. skilsmisse, sager om forældremyndighed, oprettelse af testamente eller dødsbobehandling.

Advokatfirma i Århus med speciale i familieret

Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse er et advokatfirma i Århus, der specialiserer i alt inden for familieret. De fire advokater i firmaet har alle mange års erfaring på feltet, og tre af dem er endvidere mediatorer. Det betyder, at hvis du vælger Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse som din advokat i Århus, så kan du ikke blot få rent juridisk assistance, men også hjælp til mægling. Mægling kan i mange tilfælde være en bedre løsning for alle parter end en dyr retssag, der trækker i langdrag.

Skilsmisseadvokat i Århus varetager dine interesser

Som skilsmisseadvokat i Århus står Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse klar til at hjælpe dig, hvis du er i den kedelige situation, hvor du skal have en skilsmisse. Skilsmisser kan til tider gå i hårdknude. Ofte er det bodeling, ægtefællebidrag og forældremyndighed, der er stridspunkterne. Ved at hyre en skilsmisseadvokat i Århus såsom Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse kan du føle dig sikker på, at dine juridiske interesser bliver varetaget, så du kommer ud på den anden side med det bedst mulige resultat.

Familieadvokat i Århus hjælper med testamente og dødsbo

Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse er ikke blot en skilsmisseadvokat. Firmaet er også en familieadvokat, der kan assistere dig, hvis du skal have lavet testamente eller ønsker hjælp til at håndtere alle de svære juridiske detaljer og problematikker, der opstår, når et familiemedlem dør, og boet skal behandles. Som familieadvokat i Århus har Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse nemlig stor forstand på både oprettelsen af testamenter samt skifteformer og dødsbobehandling ved skifteretten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *