Du kan redde dagen med en indisk take away i Køge

Skal du holde fødselsdag og kan ikke helt overkomme den store madlavning? Vil du hellere nyde dagen, hvor du sidder med dine gæster i stedet for at stå ude i køkkenet hele dagen? Så er du ikke den eneste! De fleste har nemlig det ønske at slippe for maden, men føler at det er nødvendigt. Det er der dog ingen regler for.

Jeg stod selv i denne situation for et par uger siden, da jeg vitterligt ikke kunne overskue at stå i køkkenet hele dagen – også når gæsterne var der. Så jeg så nærmere på lækre muligheder inden for take away! Her faldt jeg hurtigt over en bestemt take away, som lød meget interessant og yderst tiltalende!

Du kan redde dagen med en indisk take away i Køge

Det lyder måske lidt fjollet i dine ører, at du kan få en indisk take away i Køge, når du bor inde i byen. Men det kan du, og du burde gøre det! For det er nemlig en meget kendt restaurant ved navn Kashmir Restaurant. Den er kendt for mange ting, men især den udsøgte mad. Kashmir Restaurant har virkelig styr på det med mad af kvalitet og man vil af den grund få sig noget af en oplevelse.

Restauranten i sig selv: Bare det at besøge restauranten er en stor oplevelse. Den er meget moderne indrettet, men stadig yderst hyggelig. Men man får en fornemmelse af den indiske kultur, som jeg finder yderst tilfredsstillende. Man kommer ind og føler man er ude og rejse. Øjnene har noget at kigge på, da man ikke kender til de mange forskellige ting.
Selve placeringen af borde og stole er også tilpas, da man ikke sidder på skødene af hinanden, som man gør på så mange andre restauranter. Så du kan med glæde invitere dine venner eller familie på et besøg på Kashmir Restaurant.

Servicen er i top: Personalet er ligeledes meget servicemindet og man vil af den grund få den bedste oplevelse i forbindelse med betjeningen. Kashmir personale er meget erfarent og yderst høfligt, som man virkelig vil blive tilfreds med. Mange savner en god betjening, når man besøger en restaurant, da det er langt fra alle steder, som tilbyder dette. Men det kan man være sikker på hos Kashmir Restaurant!

Maden er af kvalitet: Maden er suveræn! Den er fuldstændig perfekt og der er ikke et ord at sætte på det. Det er af kvalitet og råvarerne er altid friske. Man får sig derfor noget af en smagsoplevelse. Indiske retter er ofte af mange og man får derfor en masse forskelligt at smage på, som medvirker til en endnu større oplevelse.

Man kan heldigvis også få en indisk take away, som mange ønsker. De fleste har dog ikke lyst til at bestille det fra restauranterne inde i byen, da de ikke vægter kvaliteten lige så højt og det er derfor ofte meget fedtet. Det er en skam, da mange nyder indisk mad. Det er derfor det værd at tage ud til denne indiske take away i Køge, da man får noget for pengene!

Det kan redde din dag, hvis du ikke kan overskue at lave middagen til din fødselsdag. Eller hvis du er den uheldige, som får brændt maden på. Du og dine gæster vil med garanti blive henrykte! Det gjorde jeg selv i hvert fald, da jeg ikke kan overkomme den store middag på min fødselsdag. Jeg ringede straks til Kashmir Restaurant og fik den lækre take away!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *