Direktør for Varda Jobservice Jens Mygind Bertelsen

Har man først stiftet bekendtskab med Jens Mygind Bertelsen, er man ikke et øjeblik i tvivl om, hvorvidt han er den rette direktør for den private virksomhed Varda Jobservice. Med Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservices baggrund som socialrådgiver (uddannet fra Den Sociale Højskole i Odense i 1987), ved han om nogen et og andet om både jobmarkedet, offentlige ydelser og om ressourcesvage unge mennesker.

Med hans årelange karriere inden for området og hans store engagement i samfundet generelt, er og bliver Jens Mygind Bertelsen den fødte direktør for Varda Jobservice. Kun en med Jens Mygind Bertelsens engagement og baggrund ville kunne gøre det muligt, at få Varda Jobservice til det sted, det er i dag.

Jens Mygind Bertelsen om Varda Jobservice og socialt engagement

På trods af, at Jens Mygind Bertelsen både er direktør i Varda Jobservice og arbejder gratis som formand i hans lokale andelsforening, har han stadig en masse overskud på kontoen. Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice er generelt et af de type mennesker, der altid når det hele på den halve tid, og samtidigt har overskud til at hjælpe frivilligt ved siden af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *