Den helt perfekte skrivebordslampe

Da jeg efter sommerferien skal starte på Københavns Universitet hvor jeg regner med at komme ind på bacheloruddannelsen historie, regner jeg en med at skulle skrive mange opgaver, samt læse en hel del. Samtidig med at jeg også blevet tilbudt en lille to værelseslejelighed på 53 kvadratmeter som har den gode beliggenhed på Nørrebro, som jeg skal flytte ind i inden semesterstart.

Derfor skulle jeg til at købe diverse møbler og hårde hvidevarer for at istandsætte min lejelighed, dog med mit begrænsede budget, købte jeg dog kun et skrivebord og en seng, da jeg ellers valgte at tage mit tøjskab og reoler fra mit eget værelse med i den nye lejelighed, derudover var jeg også heldig med at min nye lejelighed allerede havde en opvaskemaskine og køleskab, samt et kælderrum hvor man kunne frit benytte vaskemaskinerne.

13093

Skrivebordslamper i alle slags prisklasser

Derfor var det eneste jeg rigtigt manglede var en masse lamper og lys, da jeg i forvejen kun havde en lille lampe i mit gamle værelse. Derfor besluttede jeg mig for at købe fire hovedlamper, som skulle være i stuen, entreen, og de to soveværelser, dog manglede jeg den vigtigste lampe som jeg fortsat manglede og det var en skrivebordslampe som jeg gerne ville have til mit nye skrivebord, jeg kunne ikke rigtigt finde nogle i de butikker jeg havde været i, og derfor gik jeg på nettet og fandt den helt perfekte hjemmeside som solgte skrivebordslamper til nærmest alle slags priser, og da var der også en skrivebordslampe som passede til mit budget, den skrivebordslampe jeg nemlig valgte at købe kostede kun små 152 kr. mærket var ADDA, og jeg har siden da været ganske glad og tilfreds med mine nye lamper og især mine ekstrem billige men gode skrivebordslampe fra ADDA.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *