De dejligste satinbånd

satinbåndSatinbånd er den festligste prik over i’et, du overhovedet kan forestille dig – og de kan gøre det festlige bord smukkere og skønnere. Her får du inspiration til, hvad du kan bruge de dejlige, lækre og festlige satinbånd til.

Satinbånd til borddækningen

Med satinbånd kan du skabe dine egne dekorationer. Fx kan du med stor fordel binde skønne sløjfer om kuverterne eller glassene eller lægge dem rundt på bordene og forme dem, som du har lyst til. Vælg dem i festlige farver og med glinsende, glatte eller matte strukturer. Det skal nok pifte det hele op, og det vil vække lykke i selskabet. Brug dem til pynt og lad dem være den detalje, som viser, at du virkelig har gjort dig umage med dit arbejde. Fest skal være festligt, og satinbånd kan virkelig bidrage til helheden af dine dekorationer. Festsange og satinbånd er også det perfekte match, og her får du virkelig en mulighed for at folde dig ud og være kreativ. Du finder det i alskens festlige farver, som du kan kombinere lige, som du har lyst. Hvis de er neutrale og resten af dekorationerne er spraglede og farverige, kan du skabe en dejlig kontrast – og det er i den grad et flot islæt til festens festlige tilbehør. Her finder du et bredt udvalg af satinbånd.

Satinbånd til udsmykning og udklædning

Med satinbånd går du aldrig galt i byen, og du kan klippe i dem og konstruere dem, som du har lyst til. De kan fx klistres på dugen eller servietterne for at tilføje noget af det festligste i verden – nemlig glans og glæde. De er et naturligt blikfang, der skriger: ”nu skal der være fest”, og at I har al mulig grund til at være glade og lykkelige og fejre det dejlige og dyrebare liv og de vigtige mærkedage i livet. Satinbånd kan nemt tilpasses festens tema. Hvis det er Halloween, vi er ude i, kan de meget nemt indgå som en del af udklædningen såvel som udsmykningen.  Hvis det fx er en fest med kostumer, kan I bruge dem som dekorationer til jeres udklædning. De kan fx bindes om hattene, og de kan hænges om halsen og bindes om håret. Giv sløjfer og stil til jeres dejlige fest, og pift den op med de dejligste dekorationer.  Livet er her og nu, så der er ingen grund til at holde igen med fejringen. Det er nu eller aldrig, så tillykke med jer og de dejlige, smukke og veldekorerede fester, I holder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *