Boserup Ejendomme giver gode råd til deres lejere

Når man bor til leje, så er der en række logiske regler, man bør leve efter, for at tage hensyn til de andre i samme ejendom og/eller opgang.

Disse regler drejer sig om alt fra affald til husdyhold. Her følger en række eksempler på regler, som Boserup Ejendomme ønsker at deres lejere bør efterleve.

Forskellen mellem dagrenovation og storskrald er ganske simpel: Husholdningsaffald er hvad, der er tilbage, når du har frasorteret til genbrug og storskrald. Herunder hører eksempelvis madrester, alt pap, papir og plastik der har været i kontakt med madvarer samt hygiejnebind og bleer. Storskrald er alt fra kasserede møbler til papkasser og anden større emballage.

I Boserup Ejd. Adm.’s ejendomme er det ikke tilladt at holde husdyr af nogen form, hvilket er meget normalt i lejeboliger for at holde styr på slid af boligen. Dette gælder faktisk også at passe andres kæledyr samt at have nogen på besøg med kæledyr.

Når du er lejer hos Boserup Ejendomme er det meget vigtigt, at du løbende laver indvendig vedligeholdelse som eksempelvis udluftning og rengøring af de faste installationer som gulvafløb, hårde hvidevarer og fliserne i badeværelset. Dette påhviler faktisk som udgangspunkt lejeren.

Disse regler er faktisk meget lig mange andre lejeboliger, så de burde være til at overkomme og være ganske logiske for de fleste.

Du kan læs mere om Boserup Ejendomme lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *