Bordfodbold og dart er perfekte tidsdræbere

I min lille virksomhed på ti medarbejdere er sammenhold mellem medarbejderne utrolig vigtigt, da vi gerne skulle kunne holde hinanden ud i den tid vi arbejder sammen, derfor sørger jeg altid for at holde en lille fest for mine medarbejdere en gang om måneden, så vi på den måde kan lære hinanden lidt bedre at kende samtidig med at vi ikke kun ser i hinanden i forbindelse med vores arbejde.

Dog skal ens hverdag også være til at holde ud, da ingen kan sidde og lave arbejdsrelateret opgaver 100 % af de 8-9 timer man nu er på arbejde, derfor valgte jeg at købe et bordfodbold bord med tilhørende bolde, da vi således en gang imellem kunne spille et slag bordfodbold mod hinanden når vi lige har brug for at tage 5-10 minutters pause fra vores arbejde, så man på den måde lige kan tænke på noget andet i en kort rums tid. Dette viste sig hurtigt at være en af mine bedre beslutninger da der i vores pauser altid var stor kampløb om at nå først hen til bordfodbold bordet for at kunne få lov til at spille først, jeg behøver vist heller ikke at sige at jeg selvfølgelig var den bedste til bordfodbold i virksomheden, dog kan jeg nogle gange godt være i tvivl om at mine medarbejdere lader mig vinde da jeg nu er deres chef, men det tvivler jeg kraftigt på da der nærmest ikke er noget hierarki i vores organisation, og derfor skabes der heller ikke utrygge rammer for mine kollegaer.

Den store bordfodboldsturnering

Efter vi havde haft bordfodbold bordet i en lille måneds tid besluttede jeg mig for at lave en lille timands turnering, for at kåre den ultimative bordfodboldsspiller og vinde et gavekort på 5000 kr. til Fisketorvet, vi lavede således to grupper med fem spillere, i hver gruppe, hvor de tre bedste fra hver gruppe ville gå videre til slutspillet, og kæmpe for chancen om at blive den ultimative bordfodboldsspiller. Vi skrev alle medarbejdernes navne ned på et stykke papir, hvorefter vi så placerede hvem der skulle i hvilken gruppe, så vi vidste hvem der skulle møde hinanden.

Utroligt nok røg jeg selv ud allerede i gruppespillet, og var derfor naturligt nok rimmelig skuffet over udfaldet af turneringen, da jeg ellers kraftigt regnede med at ville vinde det hele. Efter turneringen blev afsluttet, og den heldige vinder fik sin præmie og titlen som den ultimative bordfodboldsspiller, afsluttede vi dagen med at tage en tur ind til byen og feste natten lang (og jo det var en fredag aften).

dart

Bordfoldboldsmæthed

Efter den gode og hurtige succes med bordfoldbold bordet, kunne jeg hurtigt se at folk stille og roligt begyndte at blive en smule træt af spillet, da de ikke havde andre aktiviteter de kunne tage sig til i deres pauser, derfor besluttede jeg mig for at købe en dart skive som mine medarbejdere også kunne bruge i deres pauser, nu blev spillet dart hurtigt den nye dille på vores kontorgange, og derfor var det som sagt også dart skiven som der var mest konkurrence om at få lov til at spille når vi havde vores pauser, nu sidder jeg dog og gruer over hvor længe mine medarbejdere kan underholde sig med dart indtil de gerne vil have et nyt spil at tage sig til…

Jeg vil dog hjertens gerne høre hvad du og dine medarbejdere laver i jeres pauser, skriv derfor gerne en kommentar om hvad enten det er dart, bordfodbold, eller du spiller ministryger på computeren er underordnet, skriv blot hvad du bedst kan lide at foretage dig i dine pauser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *