Boligadvokat på sagen i forbindelse med boligkøb

Velkommen til bloggen! Det er her, hvor tingene sker, og jeg kommer til at skrive om en masse forskellige ting, så hvis du vil blive klogere om alt mellem himmel og jord, så er du kommet til det rette sted. I mit første indlæg vil jeg eksempelvis gerne fortælle jer lidt om min fantastiske boligadvokat.

Jeg har længe været på udkig efter ny bolig, og det er faktisk også en af grundene til, at jeg har startet denne her blog, så I kan følge med i, hvad der sker i mit liv. Sagen er dog således, at jeg aldrig selv har været boligejer, og da jeg gerne ville sikre mig, at en eventuel købsproces forløb efter forskrifterne, så måtte jeg alliere mig med en boligadvokat, der kunne forklare mig de juridiske aspekter i de juridiske dokumenter som bl.a. købsaftalen. Min boligadvokat er tilknyttet advokatfirmaet Ret&Råd.

boligadvokat

Nu har jeg endelig fundet det hus, jeg gerne vil købe, og jeg har derfor travlt med at snakke med boligadvokaten om forskellige ting. Derfor må jeg hellere komme videre med arbejdet, men jeg giver lyd fra mig igen inden længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *