Besat af pizza og pizzaudstyr

Jeg er blevet totalt bidt af at bage hjemmelavede pizzaer, da jeg for ikke så længe side fik en ny ovn, der havde et decideret pizzaprogram. Det er altså totalt genialt, og der kommer nogle rigtigt lækre pizzaer ud af det.

Dog har jeg på det seneste overvejet, om jeg kunne tage min pizzabagning til det næste niveau, hvis jeg får fingrene i det helt rette udstyr. Jeg ved ikke helt så meget om pizzaudstyr endnu, så da jeg kiggede på den her hjemmeside, blev jeg virkelig overrasket over, hvor meget forskelligt pizzaudstyr der findes.

Det første jeg drømmer om at anskaffe mig er helt klart en pizzasten. Det er en bagesten, hvor man lægger pizzaen på, så man kan opnå den helt rette, sprøde skorpe, ligesom vi kender det fra de lækre, italienske pizzaer. Sådan en bagesten er bare moderen af alt pizzaudstyr.

Hvis jeg har plads i mit køkken, synes jeg også, at det kunne være smart med en pizzaspade. Så kan man tage pizzaen ud uden at brænde fingeren. Man kan også løfte den lidt fra pizzastenen, så den ikke brænder på.

Jeg har allerede lidt udstyr til servering af pizza. Det være sig den så velkendte pizzaudskærer – også kaldet et pizzahjul – med tilhørende ske. Jeg har set, at man også kan få en pizzasaks, det synes jeg altså virkelig er smart, især hvis man skal skære rigtigt meget pizza ud ad gangen.

Jeg mangler en masse pizzaudstyr, og så har jeg da heller ikke lige en stenovn, som ellers er det helt optimale sted at bage sine pizzaer. Jeg er blevet så besat af god pizza og pizzaudstyr, at jeg helt overvejer at starte et pizzeria.

Så ville jeg sælge virkelig gode luksuspizzaer. Det ville være en smule dyrere, end pizza almindeligvis er. Til gengæld ville det også være en større smagsoplevelse. Jeg bager næsten pizza hver eneste dag, og også nogle gange til fest, når venner og veninder spørger mig. Så faktisk er jeg allerede godt i gang med en helt lille pizzaforretning. Har I nogen gode idéer til, hvilket pizzaudstyr jeg bør anskaffe mig, når jeg skal til at være den ultimative pizzamester?

pizza udstyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *