Bedre livskvalitet efter et kursus i koncentration

koncentration kursusHej kære læsere

I dag skal jeg skrive om hvordan et koncentrationskursus forandrede mit liv til det bedre.

Jeg har i mange år haft koncentrationsbesvær hvor jeg ikke kunne koncentrere mig om mit arbejde. Dette har ikke blot gået ud over mit arbejde men også mit privatliv, hvilket har betydet at jeg måtte sige mit job op da jeg ikke kunne overskue både at skulle være mor og ude på arbejdsmarkedet på en og samme gang. Jeg følte nemlig at jeg ikke leverede en ordentlig arbejdsindsats, andre følger af mit koncentrationsbesvær var bl.a. at jeg ikke kunne sidde og koncentrere mig om at læse i en bog, da jeg efter 5-10 minutter ikke kan fokusere på teksten, og derfor vandrede min tanker på alt mulig andet end lige den tekst som jeg skulle læse, hvilket betød at jeg ofte læste en side, men ikke forstod hvad det var jeg havde siddet og læst.

Derfor valgte jeg at tage til et kursus i koncentration, da jeg gerne ville blive bedre til at koncentrere mig, så jeg igen kunne komme ud på arbejdsmarkedet og blive en bedre mor og kone.

Motivation er en vigtig faktor for din koncentration

På kurset fik jeg indsigt i at det er vigtigt at man har motivation for det man laver, da det kan være svært at koncentrere sig om noget som man måske ikke syntes er særligt meningsfuldt, det vil derfor utvivlsomt gå ud over det arbejde man har, derfor var det på en måde også en god ide at jeg sagde mit arbejde op, så jeg i fremtiden kunne finde et job som måske ville passe bedre til mine behov og kompetencer. Derudover fik jeg også nogle værktøjer jeg kunne bruge i min hverdag hvor jeg kunne lære at koncentrere mig under pres og stress.

Selve kurset forløb som ganske glimrende hvor kursets underviser var ganske inspirerende og god til at lære fra sig. Selve kursusformen var en blanding af, oplæg, test, feedback, træning og individuel sparring, især den individuelle sparring var god da vi kunne afprøve vores nylig lærte værktøjer.

I dag har jeg så fået et nyt job som jeg elsker og har igen tid og overskud til familien, derfor vil jeg klart anbefale kurset til andre som har koncentrationsbesvær og leder nogle reelle værktøjer for at kunne blive bedre til at koncentrere sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *