Beauté Pacifique – velrenommeret dansk hudpleje

beaute pacifiqueBeauté Pacifique er et dansk hudplejemærke, som laver omkring 50 fantastiske produkter til ansigt og krop inden for kategorien derma-kosmetik, som betyder skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger på grænsen mellem kosmetik og lægemidler.

Produkterne fra Beauté Pacifique er velegnet til både ung og ældre hud – især ved mindre skader på huden.

Beauté Pacifiques produkter veksler lige fra dags- og nat-fugtpleje til hårpleje. De fleste af dem kan fås til både sart hud, tør hud og en version som fungerer med alle hudtyper – oftest i tube eller krukke.

Den første gruppe af produkter fra Beauté Pacifique er renseprodukter som tonics og rensemælk til diverse hudtyper. Disse renser dybt uden at udtørre huden, eller lade den lide overlast.

Den næste gruppering af produkter, som Beauté Pacifique laver, er anti-age og fugtpleje til dag og til nat. Denne type er meget almindelig at finde hos andre mærker også, men dog ikke med den reparerende effekt, som Beauté Pacifiques produkter har – både i dagcreme og og natcreme. Det giver dig mulighed for at bruge den samme blide creme både om dagen og om natten. Inden for disse serier kan du finde fugtighedscreme, dagscreme, olie-fri lotion, serums, fugtmaske, forvandlingscreme og anti-age creme.

Specialcreme til huden omkring øjnene er ekstra vigtigt, fordi den er meget sart og tynd, hvilket betyder at cremen skal være ekstra blid og tilpasset dertil. Beauté Pacifique har derudover lavet en gel, som kan tage sig af dine hævede øjne.

Beauté Pacifique laver en lang række specialprodukter til krop (diverse body lotions, deodoranter og scrubs) samt en hånd creme som er helt enestående og velegnet til at blødgøre og reparere tør og skadet hud på hænder, fødder og albuer.

Sidst men ikke mindst så laver Beauté Pacifique også shampoo og balsam til de mest almindelige hårtyper. Shampoo til fint, normalt og tørt hår samt en balsam som passe til alle hårtyper.

Beauté Pacifiques Clinical serie er cremer med vitamin og til specifikke formål som kløestillende og eksfolierende. Disse kan kun købes ved en forudgående telefonisk konsultation med Beauté Pacifiques ambulatorie. Disse produkter er specielle cremer, som kan hjælpe huden med at hele eller forbedre tilstanden.

Beauté Pacifique laver desuden et multivitamin, som har det bedste fra planteriget og det bedste fra havet. Kosttilskuddet er ikke overraskende til isæt at fugte huden. Testresultater viser en stigning af fugt i overhuden på 59% efter brug i 3 måneder.

Gå ind på Natur & Helses hjemmeside for at se udvalget i Beauté Pacifique.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *