Anbefalinger af John Masters creme

john mastersEr der nogle der kan anbefale John Masters dagscreme, jeg mangler nemlig en creme til efter rensning og toning af mit ansigt. Har hørt rigtige gode ting om produktet, dog ville jeg gerne lige høre fra nogle der allerede har prøvet produktet og som kan anbefale det. For mig er det rigtigt svært at vælge ansigtspleje produkter da jeg er ualmindelig sart og generelt utilpas ved at bruge produkter der indeholder kunstige tilsætningsstoffer heriblandt de kunstige parfumer der er så giftige for huden. Netop dette er noget som John Masters reklamerer med at deres produkter nemlig ikke indeholder, og derfor et stort plus i min bog.

Derudover ved jeg at produktet indeholder hav alge, aloe vera og essentiel olie fra rose og abrokos, det lyder umiddelbart som en rigtigt god blanding til at påføre ansigtet, så det er sundt og fugtigt dagen igennem.  Dog kan prisen godt lyde lidt pebret og derfor ville jeg også forhøre mig om at prisen passer til selve kvaliteten af produktet. En af grundene til at det er lidt dyre, er jo fordi at det er en økologisk ansigtscreme, noget som mange undlader at bemærke vigtigheden af i deres valg af krops og ansigtspleje.

Vigtigheden af økologiske skønhedsprodukter

Det er faktisk mindst ligeså vigtigt at vælge økologiske skønheds produkter såsom økologiske madvareprodukter, da ved valg af en creme, parfume eller bodylotion som er ikke-økologisk kan der kommer alle mulige giftstoffer ind kroppen som kan være skadelige for kroppen. Man kan faktisk diskutere om det ikke er endnu farligere at vælge ikke-økologiske skønhedsprodukter end ikke-økologiske madvareprodukter, da man kan vaske nogle af giftstofferne væk i håndvasken, og dette kan man jo netop ikke med cremer og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *